Jan De Graef & Co

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van vers, snijklaar kalfs- en rundvlees voornamelijk afkomstig van Belgisch Wit-Blauwe Dikbilrunderen.

Jan De Graef & Co uit Antwerpen is een echt familiebedrijf waarbij persoonlijk contact met de klant centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van vers, snijklaar kalfs- en rundvlees. In vaktermen spreken we ook wel van PAT (prêt-à-trancher).

Verder verkopen wij het onversneden vlees als karkas of gewoon ontbeend. We richten ons dan ook voornamelijk op slagerijen en zelfstandige supermarkten en niet op de verkoop aan consumenten.

Wij zijn aangesloten leverancier bij de bekendere supermarktketens, wij kunnen u dus steeds helpen. Moest dit niet het geval zijn, dan zoeken we samen met u naar de gepaste oplossing.

Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, bekijk onze certificaten die wij in alle transparantie met u delen.
Global Red Meat certificaten

Op maat van de klant

In ons bedrijf is de service richting onze klanten uitermate belangrijk. We zijn een klein familiebedrijf en alles dat we verkopen, hebben we in onze eigen handen gehad en met onze eigen ogen beoordeeld. We houden maximaal rekening met de wensen van de klant. Zo zijn er altijd wel verschillende versnijdingen mogelijk en kunt u ook andere gewenste aanpassingen aan ons doorgeven. We zetten daarbij altijd in op een snelle levertijd.

Jan De Graef heeft in de jaren 70 het bedrijf opgericht.

Bij ons hechten we waarde aan een goed stuk vlees en niet op de massaproductie. Met een beperkt team maken we gebruik van een kleine snijtafel om daar vlees te snijden. Dáár ligt ons rendement want wij gebruiken geen industriële machines met veel verlies. Verder zetten we zoveel mogelijk in op een duurzame dienstverlening. Routes worden waar mogelijk gebundeld om met minder kilometers op de teller meer klanten te bedienen. Bestellingen plaatst u telefonisch of per e-mail.

Meer informatie

Contacteer ons via telefoon, email of via ons online formulier.