Duurzaam familiebedrijf

Het bedrijf bevond zich aanvankelijk in Sint-Katelijne-Waver. Later werd de maatschappelijke zetel verhuisd naar Antwerpen. Om de service te verbeteren en om onze kwaliteit naar voedselveiligheid te verbeteren, werd de snijzaal verhuisd naar het slachthuis in Velzeke. Als een snijzaal gelegen is aan een slachthuis en zich in hetzelfde gebouw bevindt, dan komt dit enkel de kwaliteit ten goede.

Na de dood van oprichter Jan de Graef in 1999, werd het bedrijf verder gezet door zijn zoon Bert De Graef. Op dit moment is de volledige familie werkzaam in onze bedrijf.

Het bedrijf wordt nu geleid door Bert De Graef en Adelheid Van Santfoort, de vrouw van Bert. Bert neemt de algemene leiding op zich, en Adelheid de boekhouding.
Verder staat Bert ook in voor de aankoop en verkoop. Hij koopt de runderen levend aan bij de landbouwers, waardoor hij al weet wat hij koopt voor het geslacht wordt.
Don De Graef vormt samen met Bert de algemene leiding van het bedrijf. Ook staat hij als verantwoordelijke in de snijzaal en is hij de kwaliteitsverantwoordelijke. Bij dit laatste laat hij zich bijstaan door een externe gespecialiseerde partner. Ten slotte neemt hij de leiding over het personeel in de snijzaal.
Donna De Graef, de zus van Don, is samen met Adelheid verantwoordelijk voor de boekhouding.

Ons team

Bert De Graef

Algemene leiding, Aankoop en verkoop, Bestuurder

Adelheid Van Santfoort

Boekhouding, Bestuurder

Donna De Graef

Boekhouding

Don De Graef

Algemene leiding, Kwaliteitsverantwoordelijke, Leiding

Meer informatie

Contacteer ons via telefoon, email of via ons online formulier.